Sisi Laut Pangandaran

15.doel_sumbang_pangandaran.MP3.mp3
Listen on Posterous

Lagi senang dengar lagu Sunda Doel Sumbang, Sisi Laut Pangandaran. Ini saya upload lagunya sekalian liriknya.

Sisi Laut Pangandaran
Harita basa usum halodo panjang
Calik paduduaan
Dina samak salambar

Hmmm.. saksina bulan anu sapotong
Hmmm.. saksina bentang anu baranang

Aya kasono aya katresna
Aya kadeudeuh aya kanyaah
Ngabagi rasa bungah jeung bagja duaan

Aya kasono aya katresna
Aya kadeudeuh aya kanyaah

Ngabagi rasa bungah jeung bagja duaan
Sisi laut Pangandaran

Tina ati pada pada kedal jangji
Urang silih asuh silih asih silih jadi

Deg ngadegkeun arti asih saenyana
Deg ngadegkeun arti deudeuh saenyana

Ulah dugika rasa katresna
Kerep ngagedur ukur amarah
Nu balukarna nuntun kana jalan salah

Ulah dugika rasa katresna
Kerep ngagedur ukur amarah
Nu balukarna nuntun kana jalan salah

Sisi laut Pangandaran

Reup dicanggreud hate geus pageuh kabeungkeut
Sisi laut Pangandaran

Reup dicangkrem beuki rapet beuki deudeuh
Sisi laut Pangandaran?..

* Sisi Laut Pangandaran oleh Doel Sumbang

***
Ingin berteman atau menghubungi saya langsung? Follow me di twitter @ansharas

Leave a Reply

Your email address will not be published.